Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Hársás Vendégház
Cím: 9970 Szentgotthárd, Máriaújfalui út 133.Email: czotterandras@t-online.hu
Web: www.harsas.webgotthard.huTelefon: 0620-980-6273, 0620-961-2041, 0694-381-707
Gps: 46.9390361 , 16.2840088

Bemutatkozás

Szentgotthárd, az Õrség kapuja, Szlovénia, Ausztria és Magyarország hármas határának közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Ez szinte kimeríthetetlen túrázási és kirándulási lehetõséget kínál az Õrségbe, valamint a szomszédos országok irányába is.
Vendégházunk Szentgotthárd peremén, nagy kiterjedésû erdõkkel, fenyvesekkel övezett völgyben található. Ennek köszönhetõen nagyon jó a levegõ (vendégeink szerint szinte harapni lehet).

Tõlünk mintegy 200 méterre található Vas megye legnagyobb és egyik legtisztább vizû tava, a Hársas tó. 17 hektáron terül el szinte érintetlen környezetben, erdõkkel körülvéve. Lehet fürdeni a homokos strandon a bójával kijelölt, lassan mélyülõ vízben, lehet horgászni, valamint a tó körül kialakított tanösvényen kiadós sétákra van lehetõség, miközben megismerkedhetnek az Õrség élõvilágával, növényféléivel. Horgászjegy megvásárlására a közelben van lehetõség.
A csendes környezet és a jó levegõ egész évben kellemes pihenésre és kikapcsolódásra nyújt lehetõséget. A környéken elterülõ erdõkben számos gombafélét lehet gyûjteni. Szentgotthárdon nemrég nyílt meg az ország egyik legszebb és legigényesebben kialakított élményfürdõje széleskörû szolgáltatásokkal, tõlünk mindössze 5 km-re. A vendégház szolgáltatásai: - Üdülési csekk elfogadás. - A szobákban internet hozzáférés, melyhez a számítógépek is biztosítottak. - Kerékpárkölcsönzés (10 db kerékpár minden korosztály részére). Szállóvendégeink részére ingyenesen biztosítjuk a kerékpárokat. - Zárt parkoló. - Családias, baráti légkör és jó pálinka!

Ár: 3000 Ft/fõ/éj Gyermek kedvezmény: 4 éves korig ingyenes 5-10 éves korig 50%
Üdülési csekkel történõ fizetés esetén - amennyiben a vendégéjszakák száma meghaladja a hatot -, 10% kedvezményt adunk.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0